• français
  • deutsch
  • english
  • italiano
  • magyarul
Termékek

Cégünk családi vállalkozás, mely 2001-ben alakult, a közel 10 évig sikeresen működő korábbi vállalkozásunk, a Molnár és Testvére Bt utódcégeként.

Majdnem 30 éves tapasztalattal rendelkezünk az egyedi promóciós ajándékok területén, melynek köszönhetően a Vizuátor Kft. ma, az egyik legjelentősebb magyar cég ebben a szektorban. Tevékenységi körünk folyamatosan bővült. Ügyfeleink elsősorban a következő szektorokból származnak: egyedi reklámajándékok a gyógyszeripar, élelmiszeripar, gépjármű-kereskedelem, közúti biztonság, a polgárőrségek, síiskolák, stb számára.

A Vizuátor Kft. székhelye Magyarországon található. A hazai piacon elért sikereknek köszönhetően, 2005-től megkezdtük termékeink exportálását a határainkon túlra is. Az export tevékenységből ma forgalmunk mintegy 30%-a származik.

A két ügyvezető igazgató és a cégünk alapítói: Molnárné Sáfrány Andrea és Molnár Zoltán.

2008-ban kerestük meg termékeinkkel először a síiskolákat, melynek felelőse Sabourin Orsolya (aki egyben a hugom is). Neki több mint 10 éves tapasztalata van a nemzetközi kereskedelemben, és ő foglalkozik a síiskolák számára egyedi reklámajándékok fejlesztésével és árusításával. 2008-ban az ő ötlete volt a SKI.ZIPPER.NAME (Best Sales 2009) termék is, miután saját gyermekei a síiskolákban kitűzőket kaptak ajándékba. Azt szeretnénk, hogy minden promóciós termék egyedi és biztonságos legyen, melyet a síiskoláknak ajánlunk.

Az irodai munkát és az ügyfélszolgálatot Szarka Zoltán irányítja.

A Vizuátor kft. csapata fiatal, dinamikus és szolgáltatás-orientált emberekből áll.

Reméljük, legújabb termékeink megnyerik tetszésüket, kérjük tekintse meg kollekciónkat!

Üdvözlettel:

Molnár Zoltán
Ügyvezető igazgató