• français
  • deutsch
  • english
  • italiano
  • magyarul
Termékek

1997

Megalakult a Molnár és Testvére Bt. családi vállalkozás, Orsolya és testvére, Zoltán hozta létre.

A cég kizárólag egyedi reklámajándékok forgalmazására specializálódott.

2001

A vállalat átalakulása KFT-vé, VIZUATOR néven, az üzleti növekedés támogatása érdekében. Zoltán és felesége, Andrea a társaság igazgatói és társalapítói.

2002

A VIZUATOR az egyik legfontosabb céggé növekszik az egyedi reklámajándék piacon Magyarorszagon. Fő ügyfeleink a gyógyszeriparban és az autóiparban tevékenykednek.

2003

Bővítjük tevékenységi körünket és létrehozzuk egy „biztonsági” divíziót, az egyedi fényvisszaverő biztonsági mellények bevezetésével Magyarorszagon.

A társaság a Magyar Polgárőrség hivatalos beszállítójává válik és hamarosan az egyéni védőeszközök teljes választékát kínálja a Polgárőrök számára.

2005

A szomszédos országokba irányuló export tevékenység kezdete.

2008

A VIZUATOR folytatja terjeszkedését Európában és létrehozza a ski.ZIPPER divíziót, amely a síiskolák számára készített, egyedi promóciós ajándékokra szakosodott.

A VIZUATOR azonnal nagy sikerre tett szert egyedülálló termékével, a ski.ZIPPER-rel, amelyet Franciaország, Svájc, Németország, Ausztria és Olaszország sí iskoláinak ajánlott fel. Orsolya ettől a dátumtól kezdve irányítja ezt a divíziót.

2009 óta

Folyamatosan fejlesztünk új, egyedi, hasznos és gyermekbarát promóciós cikkeket a síiskolák számára.

Ma

Ügyfeleink (mintegy 2000 polgárőr és több száz síiskola) bíznak bennünk, elsősorban reagálóképességünknek, termékeink minőségének és mindig versenyképes árainknak köszönhetően.

Csapatunk dinamikus és elkötelezett az ügyfelek elégedettsége iránt. Jelenleg 6-an vagyunk, forgalmunk 650 000 € és folyamatosan növekszik.

Nagyon reméljük, hogy Önt is hamarosan ügyfeleink közé sorolhatjuk.